مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سفر به تعدادی از شهرستان های استان در خصوص کمک و حمایت از مراکز قرآنی قول مساعد داد.
به گزارش باکمال از فردوس، دکتر «خواجه پیری» در بازدید از مرکز تربیت مدرس قرآن کریم این شهرستان بالاترین اعتبار اختصاص یافته تا پایان دولت هشتم به فعالیت های قرآنی را 6 میلیارد و 700 میلیون ریال عنوان کرد و گفت: این میزان در دولت نهم به 200 میلیارد ریال افزایش یافت.
وی از تصویب شورای عالی قرآنی با 14 عضو و سه کارگروه در آینده نزدیک خبر داد و گفت: بر اساس یک طرح جدید همه دانش آموزان باید تا پایان سوم ابتدایی روخوانی قرآن و تا پایان پنجم ابتدایی روان خوانی و تجوید قرآن و تا پایان سوم راهنمایی مفاهیم قرآن را فرا گیرند و متولی این طرح آموزش و پرورش خواهد بود. ...
به گفته وی فضای موجود برای ترویج و توسعه فعالیت های قرآنی بسیار مساعد است و در کشور اسلامی ایران باید بالاترین موقوفات برای قرآن در نظر گرفته شود.رئیس مرکز تربیت مدرس فردوس هم گزارشی از وضعیت این مرکز ارائه کرد و گفت: از ابتدای تاسیس این مرکز در مهر 1384، تاکنون 408 دانشجو در این مرکز پذیرش شده اند و از 106 دانشجوی شرکت کننده در آزمون مهر ماه گذشته 32 نفر دانش آموخته شدند.«دعایی» افزود: در حال حاضر 27 دانشجو از اردیبهشت سال گذشته و 20 دانشجو از اردیبهشت امسال در رشته حفظ جامع وترجمه و تفسیر این مرکز مشغول تحصیل هستند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از فعالیت های قرآنی و فرهنگی کانون مسجد جامع قدیم فردوس هم بازدید کرد.
به گزارش میهن دوست از آیسک، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس مرکز توسعه و ترویج فعالیت های قرآنی کشور در سفر به این شهر نیز روند اجرای فعالیت های قرآنی و فرهنگی-هنری را بررسی کرد.
دکتر«خواجه پیری» در جلسه ای که با حضور مسئولان و معتمدان شهر آیسک در خصوص تامین 300 میلیون ریال اعتبار برای احداث ساختمان و 50 میلیون ریال برای تجهیز مرکز قرآنی و بیت الرقیه(س) آیسک، از محل اعتبارات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قول مساعد داد.
وی با بیان این که طی 3 سال یک ساختمان عمومی با تجهیزات کامل در شهر آیسک به بهره برداری خواهد رسید، 10 میلیون ریال تجهیزات اعم از سی دی، کتاب و امکانات نرم افزاری به این مرکز هدیه کرد.
رئیس شورای اسلامی شهر آیسک هم فعالیت های دو مرکز قرآنی «بیت الرقیه(س)» و مهد شکوفه های بهشت آیسک را تشریح کرد.
«عرب» با اشاره به آماده سازی زمینی برای احداث ساختمان موسسه فرهنگی- قرآنی شهر آیسک گفت: نبود فضای مناسب و تجهیزات، فعالیت های قرآنی را محدود کرده و استیجاری بودن ساختمان فعلی و خود گردان بودن موسسه نیز با وصول ماهانه 100 هزارریال شهریه از هر نوآموز جوابگو نیست.رمضانی، مسئول اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سرایان نیز با اشاره به برگزاری کلاس های حفظ، مفاهیم، روخوانی و روان خوانی قرآن گفت: بر اساس تفاهم نامه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هزینه اردو و مربی این مراکز تامین می شود.
به گزارش روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، مشاور قرآنی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از 3 موسسه قرآنی شهرستان قاینات هم بازدید کرد.بر اساس این گزارش خواجه پیری از دارالقرآن کریم و مهد شکوفه های بهشت قاین بازدید و از نزدیک با فعالیت های این مراکز قرآنی آشنا شد.وی با سفر به روستای کرغند شهرستان قاینات از فعالیت های قرآنی مهد شکوفه های بهشت کانون ولی عصر(عج) امام زاده اسماعیل مطلع شد./ر.خراسان